Nyílászáró vasalatok

Termékeink a legújabb fejlesztésű teljesen körbe záródó vasalatrendszerekkel készülnek, amelyek garantálják a kényelmes kezelhetőséget, a nagyfokú működési biztonságot és a tökéletes zárást a nyílászárók teljes élettartama alatt.

Roto NT biztonsági rejtett vasalat – a bukó-nyíló vasalat rendszer műanyag ablakokhoz

Problémamentes buktatás, nyitás és zárás.

A „bukó-nyíló“ az ablakok Közép- és Kelet-Európában leginkább elterjedt nyitási módja, de ez a kényelmes megoldás sok más országban is nagyon kedvelt. A „bukó-nyíló technológia” egy kézmozdulattal teszi lehetõvé az ablakszárny problémamentes buktatását és nyitását. A Roto NT az egyik legsikeresebb ilyen jellegű vasalat rendszer világszerte.

Roto NT többlet minden ablakformához és mérethez.

A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záróegységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhetõ. Az elegáns „Silberlook” kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NT-t. Ezeket a meggyõzõ szerelési tulajdonságok egészítik ki. A Roto NT vasalatok a legkülönbözõbb ablakméretekhez és ablakformákhoz alkalmazhatóak.
Igény szerint kérhető biztonsági változat, kiemelés ellen biztosított, biztonsági gombafejű csap a szárnyon, biztonsági zárfogadó a tokon. A hibás működtetésgátló és a résszellőzés funkció alapfelszereltsége

Bejárati ajtók

Bejárati ajtópánt

A szárny nagyságának és súlyának függvényében általában három darab kerül felszerelésre. Nagy teherbírást és hosszútávú működési biztonságot garantál. Utólag finombeállításra is van lehetőség.

Rúdzárak

A bejárati ajtó alapkivitelben két acélcsapos, kulcsműködtetésű biztonsági rúdzárral készülnek. A biztonságról a zárfogadó darabok a tokon és a hengerzárbetét gondoskodik. A rúdzárak választhatók pótzáras kivitelben is. Mindegyik bejárati ajtó zárszerkezet a MABISZ által bevizsgált, minősített termék.