Rehau Geneo® 86

RAU-FIPRO® – Az innovatív high-tech alapanyag

Uw=0.73-1.10 W/m2K (Ug=0,60-1.00 W/m2K )

1. Verhetetlenül stabil

RAU-FIPRO® – tökélyre vitt csúcstechnológia. A maximális stabilitás és torziós szilárdság teljesen új mércét állít fel az ablakprofil rendszerek terén. RAU-FIPRO® változatlan statikai tulajdonságok mellett gyakorlatilag szükségtelenné teszi a kiegészítő acélmerevítés alkalmazását.

2. Egyedülállóan innovatív

A RAU-FIPRO® a REHAU több mint 60 éves fejlesztési kompetenciájának és innovációs készségének az eredménye. Az iparágban újdonságnak számító anyag védjegye a csúcstechnológiájú szálerősítésű alapanyag. A bevált anyagösszetétel és gyártási technológia kiváló statikai tulajdonságokat biztosít. A repülőgépgyártás és a Forma 1 után a szálerősítésű kompozit alapanyagok immár az ablakgyártásban is a legnagyobb teljesítményről gondoskodnak.

3. Kimagasló minőség

A legkiválóbb alapanyagok és a legszigorúbb feldolgozási mércék gondoskodnak a RAU-FIPRO® profilok kiváló minőségéről és hosszú élettartamáról. Akár a legnagyobb igénybevételeknél is. A jól bevált, sima REHAU felületű profilok garantáltan kiváló minőségűek és hosszú távon is könnyen ápolhatók.

GENEO® – Hatékony ablakprofil rendszer

1. Jövőbe mutató, anyagában merevített

GENEO® – az acélmerevítés nélküli, anyagában merevített ablakprofil víziója valósággá vált. Az átgondolt profilfelépítés a RAU-FIPRO® high-tech alapanyaggal együtt verhetetlen előnyt kínál a gyártás során. A megerősített csavarcsatornák a kiegészítő IVS (integrált merevítési rendszer) keresztmerevítésekkel gon doskodnak a kiváló stabilitásról. Vizsgálattal igazolt WK 2 betörésbiztonsági osztály (kiegészítő acélmerevítés nélkül).

2. Verhetetlenül energiahatékony

Akár Uf, BW = 0,8 W/m² K mért hőátbocsátási értékével a GENEO® kategóriája legenergiahatékonyabb profilja. És ez karcsú, 115 mm-es látszó profilszélességgel párosul. Megfelelő üveg alkalmazásával megfelel a passzívházak követelményeinek.

3. Zseniálisan gazdaságos

A GENEO® racionális raktározást és gyártást tesz lehetővé. Könnyebb anyagmozgatás az akár 40%-os súlyelőnynek köszönhetően. Függetlenség az acéláraktól. Új tömítési koncepció egységes tömítés-keresztmetszetekkel a tokban és a szárnyban. Költségtakarékos - tömítéstámasz nélkül hegeszthető. Nagy, 66 mm-es falcmélység 3-rétegű üvegezés befogadására.

Különböztesse meg magát a piacon. Válassza a jövőt!