Szunyogháló

Szúnyogháló a rovarok ellen

A szúnyoghálóknak elsődleges feladata a rovarok bejutásának megakadályozása, anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A redőny hasznos és kedvelt kiegészítő eleme a rovarháló, így az ablakszárny nyugodtan nyitva maradhat, a legyek és egyéb rovarok nem jutnak be a lakásba.
Termékpalettánkban megtalálja a megfelelő típusú rovarhálót az ablakra, bejárati ajtóra, erkélyajtóra vagy akár tolóajtóra egyaránt.

Fajtái:

  • fix szúnyogháló
  • rolós szúnyogháló
  • nyílóajtó
  • pliszé
  • redőnydobozba integrált

Fix szúnyogháló

A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása: legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó maximum 120 x 150 cm-ig, de nagyobb felületre is legyártható erősített alumínium profilból. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható.

Rolós szúnyogháló

A könnyen kezelhető és kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy használata után egy mozdulattal eltüntethető. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A tok és a keretprofil 45 x 45mm-es extrudált alumíniumból készül A lefutó sínben kefetömítés fut végig, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen, a hálót rugóerő húzza a kisméretű kazettába, ha a háló nincs leengedve ki lehet hajolni az ablakon.

Nyílóajtós szúnyogháló

A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, teraszajtókra és bejárati ajtókhoz egyaránt ajánljuk az erős alumíniumprofil szerkezete miatt.
23 x 45 mm-es profilja alkalmas a nagyobb igénybevételű használatra, valamint gyermekek által is könnyen kezelhető.
A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú,  optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

Pliszé szúnyogháló

A rendszer előnye, hogy hatalmas felületű nyílászárók szúnyoghálóval történő felszerelése is megoldható. Egy oldalra történő működtetése akár 2,5 méter is lehet, kétoldali működtetésnél a szélesség akár megduplázódhat.
A szerkezet vastagsága 20 mm, így könnyen felszerelhető, a háló szürke színű, a zárólécbe kefét szerelünk. Működtetése könnyű és egyszerű, gyerekek is könnyen mozgatni tudják.