Telephelyfejlesztés pályázat

Telephelyfejlesztés pályázat

2015. május 30.
Németh Nyílászáró -gyártó és -forgalmazó Kft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A projekt megnevezése:
Alumínium nyílászáró gyártó és összeszerelő üzem létesítése
Támogatás összege: 19 714 843 Ft.
Kivitelezés ideje: 2014.09.22 - 2015.05.30.
Pályázati azonosító: DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0022

Befejeződött az alumínium nyílászáró gyártó üzem építése Gyomaendrődön a volt ENCI területén

A Németh Nyílászáró -gyártó és -forgalmazó Kft. projektjének célja volt, hogy a műanyag mellett az alumínium nyílászárók gyártását is megkezdje, melynek keretében minőségi termékek tudjon előállítani a megfelelő szakmai, műszaki és infrastrukturális háttér biztosításával. A beruházás további célja, hogy a vállalkozás hosszútávon fenntartható legyen és tovább tudjon erősödni. A gyártási kapacitások optimalizálására egy modern a jelenlegi üzemünkkel egybeépített gyártó- és raktár csarnok fejlesztését valósítottuk meg.

A beruházás keretében új gyártócsarnok építése, külső átalakítások történtek. Az energiafelhasználás hatékonyságának elérése érdekében napelemes rendszert telepítettünk. Megvalósításra került a belső út, térburkolat, személygépjármű, teherautó parkolók és a tüzivíz tároló rendszer fejlesztése.

A beruházás eredményeképpen a Kft. fejleszteni tudja szolgáltatásainak minőségét, erősítheti piaci szerepét, fenn tudja tartani tevékenységét, továbbra is foglalkoztatni tudja dolgozóit és új munkahelyet teremt.

A beruházással közel 170 m2-es hasznos alapterületű gyártócsarnok jött létre.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST