Németh Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kft.

5 érv, amiért érdemes a Németh Nyílászárókat választani

Szakmai tapasztalat

Magyarországon a műanyag ablakgyártók között elsőként – 1994-ben- kezdtük meg a nyílászárók gyártását, így ma már több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Bennünket bármikor megtalál, 25 éve itt vagyunk és még leszünk is….

Közvetlenül a gyártótól..

Miért vásárolna nyílászárót közvetítőtől?
Mi az Ön egyedi igényeinek megfelelően (méret, forma, szín, stb) gyártjuk le és építjük be nyílászáróit, teljes körű garanciavállalással. 

Minőségi alapanyagok, innovatív technológia

Mivel nyílászárót nem 1-2 évre vásárolunk, hanem az egy életre szóló beruházás, ezért cégünk nagy hangsúlyt fektet annak biztosítására, hogy minden alapanyagunk megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek, különösen a tartósság és biztonság tekintetében.
Műanyag nyílászáróink német gyártmányú REHAU, míg az alumínium nyílászárók szintén német SCHÜCO profilrendszerekből készülnek. 
Ajtóinkat és ablakainkat ROTO NX biztonságivasalatokkal látjuk el.
3000 m2-es üzemünkben a nyílászárókat a legkorszerűbb gépparkkal, folyamatos minőség-ellenőrzés mellett gyártjuk le. 

Igényfelmérés, Gyártás, Beépítés, Garancia!

Szakértők kollégáink már a tervezés fázisában a rendelkezésére állnak, hogy javaslataikkal segítsék az Ön számára legmegfelelőbb nyílászáró kiválasztását.
Mi felmérjük, legyártjuk és országszerte be is építjük az elkészült nyílászárókat!
Lehet, hogy arra nem is gondolt, de a garanciát a gyártónál tudják legkönnyebben érvényesíteni és a gyártó tudja azt szakszerűen orvosolni.

Értéket teremtünk, minőséget képviselünk