Schüco ajtó - ablak rendszerek

Schüco rendszerek

SCHÜCO AWS 60 ablakrendszer

Beépítési mélység 60 MM

A Schüco AWS 60 kompakt ablakrendszer, ahol az összes komponens egy kézben öszpontosul: profilok, vasalatok, tömítések és megerősítések.

  • Hőszigetelt ablakrendszer mindössze 60 mm beépítési mélységgel
  • Kompatibilis tartozékok (pl. üvegszorítólécek, nyitási módozatok, vasalatok)
  • Bukó-nyíló és középen felnyíló ablakokhoz és akadálymentes terasz- és erkélyajtókhoz
  • Számos egyedi kialakítási lehetőség
  • Ablaksorozat látszó szélességgel 51 mm-től
  • Betörésgátlás RC2 biztonsági osztályig

SCHÜCO ADS 60 ajtórendszer

Beépítési mélység 60 MM

A SCHÜCO innovatív ajtórendszere olyan megoldásokat kínál, melyek az energia, biztonság, automatizáció és formatervezés jegyében modern, jövőbe mutató építészeti megjelenést tesznek lehetővé.

SCHÜCO ADS 60 ajtó

Az ADS 60-as ajtók megfelelnek a legújabb magyarországi energetikai előírásoknak. A SCHÜCO ADS 60 ajtók profilszerkezetének hőátbocsátási tényezője a fejlesztésnek köszönhetően elérte a SCHÜCO AWS 60 ablakprofilok kedvező értékeit.

SCHÜCO AWS 65 ablakrendszer

Beépítési mélység 65 MM

SCHÜCO AWS 65 ablakrendszer Az AWS 65 ablakrendszer az alapszériára jellemzô standard kontúrral. A 20 mm-es akadálymentes küszöb lehetôvé teszi a több generációhoz igazodó otthon kialakítását, valamint kényelmes beépítési lehetôséget jelent.

SCHÜCO ADS 65 ajtórendszer

Beépítési mélység 65 MM

Schüco ADS 65 ajtórendszer gazdaságos bejárati ajtó, amely nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkezik. Az optimális kialakításnak köszönhetően multifunkcionális ajtóként is alkalmazható, valamint beköthető az épületfelügyeleti-és biztonsági rendszerbe. A modern design, sokféle formatervezési megoldást tesz lehetővé a homlokzattervezés során.

SCHÜCO AWS 70 HI ablakrendszer

Beépítési mélység 70 MM

Minőségi ablakrendszer széleskörű megoldási változatokkal

A Schüco AWS ablakrendszerek 70 mm-es beépítési mélységtől jó hőszigetelést és az alumínium alapanyag egyedülálló előnyeit párosítják: a tartósság, a stabilitás, a keskeny látszó szélesség és a változatos dizájn.

A Schüco AWS 70.HI rendszer kifelé nyíló változata és az akadálymentes erkélyajtó mellett különleges formai igényeket is képes széles skálán mozgó megoldásokkal kielégíteni.

SCHÜCO AWS 75 SI ablakrendszer

Beépítési mélység 75 MM

A SCHÜCO AWS 75.SI alumínium ablakrendszere egyesíti a műanyag- és faablak  kitűnő hőszigetelő képességét és az alumínium egyedülálló előnyeit: a tartósságot, robusztusságot, keskeny látszó szélességet csakúgy, mint a sokoldalú formatervezést – mindezt nagy, transzparens formába öntve. A mindössze 75 mm beépítési mélységű tokmérete miatt az ablakrendszer sokoldalúan felhasználható.

SCHÜCO ADS 75 SI ajtórendszer

Beépítési mélység 75 MM

A legmagasabb mértékben hőszigetelt Schüco ADS 75.SI ajtó (Super Insulated) kimagasló hőszigetelési értéket nyújt, és ideális megoldás olyan épületeknél, melyeknél az építészet és az energia menedzsment oldaláról maximális igények lépnek fel. A tetszőleges kialakításnak köszönhetően multifunkcionális ajtóként is alkalmazható, valamint beköthető az épületfelügyeleti és –biztonsági rendszerbe.