SYNEGO Slide tolóajtó

A nagy tolóelemek világszerte építészeti látványosságnak számítanak és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A lakóegységek egyre kisebbek lesznek, ezért a tolóelemek optimálisan helytakarékos megoldást jelentenek, mivel nem csökkentik tovább a lakóterületet. Ehhez kínálunk most ideális megoldást a SYNEGO Slide tolóajtórendszerrel.

A nagy tolóelemek nagyon kedveltek és különleges megjelenést biztosítanak. Nagy előnyük a helytakarékos nyitásmód. A nagy, nyitható felület mellett azonban magas követelményeknek is meg kell felelniük tömítettség, terhelhetőség, könnyű mozgathatóság és biztonság szempontjából. A SYNEGO Slide rendszer, teljesíti mindezeket.
A körbefutó tömítésnek köszönhetően a SYNEGO Slide rendkívül tömített, valamint 80 milliméteres beépítési mélységével és az akár 51 milliméteres üvegezéssel kiemelkedően energiahatékony. Az innovatív zárómozgás révén egyszerűen és kényelmesen, csekély erőkifejtéssel lehet eltolni az elemeket. A ROTO vasalati elemek rejtetten helyezkednek el és optimális funkciót garantálnak zavartalan megjelenés mellett.

A SYNEGO Slide-ot hosszú élettartam jellemzi és jóval kevésbé hajlamos a meghibásodásra, mint a párhuzamosan bukó-toló ajtók. A SYNEGO rendszercsalád összes profiljához hasonlóan a SYNEGO Slide könnyen tisztítható HDF-felülettel rendelkezik. 
A SYNEGO Slide révén 1,9 méteres átmenő szélesség valósítható meg. A maximum 4 méteres elemszélesség és az akár 2,6 méteres elemmagasság közepes méretű nyílászárók kialakításához alkalmas. Az innovatív rendszermegoldás kiegészíti a profilok piacán elérhető kínálatot, valamint új üzleti és értékesítési lehetőséget nyújt ebben a szegmensben építészek, tervezők és ablakgyártók számára.

SYNEGO SLIDE videó: https://www.facebook.com/rehaumagyarorszag/videos/327959258663257